fredag 24 september 2010

Bara konkreta förslag!


Under de senaste dagarna har många av oss funderat över varför SD fått så många röster och vilka det är som röstat på dem? Många pratar om hur de kommer att isolera SD och inte låta dem komma in i rum där besluten fattas...
Jag tycker att lösningen är att bjuda dem på dans! Att låta väljarna se vad som gömmer sig bakom SDs fina fasad. Att inte bemöta dem och ignorera väljarnas missnöje med etablerade partier gagnar inte svenska folket.
Jag har tillsammans med ett par vänner (Parisa Hassan Zadeh och Samad Tiemori) lagt fram ett förslag (Corren) till Linköpings kommun som motverkar utanförskap bland killar med invandrarbakgrund. Detta beror på att statistiken under senaste tid visat att arbetslösheten inom den här gruppen ständigt ökat. Dessa killar som saknar komplett gymnasiebetyg inte kan söka sig vidare till universitet eller vara attraktiva på arbetsmarknaden. Det leder till att de så småningom tillhöra den svarta statistiken och måste leva i utanförskap under en lång tid. Ett litet stöd kan putta dem till rätt riktning och ett rikare liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar