tisdag 20 oktober 2009

Lite vanlig fobiterapi kan vara svaret!

Den heta debatten Jimmie Åkesson startat sedan igår håller på att utveckla sig till en nationell angelägenhet som till slut kommer att endast förstärka SD. SD kommer att intensifiera sin kamp mot islam då de lärt sig av sina europeiska kamrater att detta är mycket använtbart vid valet nästa år. U.S.A. ivrig jakt efter muslimska terrorister har på något märkligt sätt gett dem klarttecken på att det är ok att bli av med denna ”avvikande” grupp. Men jakten kommer tyvärr inte sluta med muslimer. De lägger grunden med en hetsig debatt om islam och hur muslimer håller på att ta över moder Svea!

Jag tycker att SD-ledaren exakt vet vad han håller på med. SD bryr sig inte ett dugg om Islam som religion, de attackerar en folkgrupp och jäktar upp känslor hos ”Svensson”, mot muslimerna och deras kultur och tradition. Det kunde lika gärna ha varit kristendom eller andra religioner. SD motsvarar extrema krafterna inom islam, kristendom, judendom etc. Deras huvudmål är det att avhumanisera folkgrupperna så att de i senare skede kan lätt stötta bort från vårt samhälle.

Jag tycker att islamofobi är botbar, precis som andra fobier! Det psykologerna brukar rekommendera mot fobier kan anpassas här med. Jag skulle rekommendera Jimmie Åkesson att tillbringa en hel månad med en vanlig muslimsk familj. Han kanske kan finna kärleken och humaniteten som många muslimer världen över tror på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar